top of page

Kunder

Några av våra kunder

Mirells/Rawgotland AB

Mirells är ett familjeägt växtbaserat café och restaurang i Visby innerstad, vi har ca 125 gäster om dagen på lågsäsong och närmare 250 gäster/dag under sommaren, utöver den dagliga verksamheten så utför vi också catering och hyr ut konferensrum

Förutom att Ekonomimolnet har städat upp efter oss och vår gamla revisningskonsult, så sköter dom också den löpande bokföringen och övrig ekonomiskt administration vilket gör att vi kan fokusera på verksamhetsutveckling och försäljning

mirells-logga.png
webscent-logga-ekonomimolnet_edited.png

Webscent AB

Webscent AB är i en Webbyrå i Stockholm som erbjuder en digital helhetslösning.

De riktar sig främst till nya/småföretagare som vill slippa allt det digitala och bara fokusera på sin kärnverksamhet. 

Anton Hector, grundare, Webscent AB

Ekonomimolnet har varit till otrolig hjälp för oss vid uppstart av företaget pga deras ekonomiska rådgivning samt kontinuerlig kontakt gällande i princip allt som har med ekonomi & bokföring att göra.
Idag slipper vi tänka på allt som har med årsredovisning, löneadministration och deklaration att göra, så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet.
Det är något vi verkligen ser och uppskattar värdet av.

Webscent AB

Vintage Brickworks

Erik Pettersson har startat Vintage Brickworks. Som säljer och köper begagnat lego. Lego är en enormt stor samlarhobby, alla har vi väl någon gång lekt med Lego när vi var små.  Både tjejer och killar och vuxna bygger och samlar på Lego och detta över hela världen.

Erik säljer lego till hela världen främst vi Bricklink och på Tradera, kunderna betalar med Paypal, Svisch eller direktöverföring. du hittar Eriks utbud här: https://store.bricklink.com/eeries#/shop

Har du något som ligger och dammar på vinden? och vill bli av med att kontakta Erik han köper Lego från hela Sverige.

 ​
EkonomiMolnet Sverige AB sköter löpande bokföring, bokslut skattedeklarationer, bollplank och rådgivning. Erik på Vintage Brickworks laddar upp sitt underlag i vår portal och tar del av sina ekonomiska nyckeltal i portalen

iStock-469195554.jpg
Referenskunder: Tjänster
iStock-1202093404.jpg

Lissel Dev AB

Ett växjöbaserat konsultbolag inom systemutveckling som drivs av en av våra delägare Mikael Lisselgård.


Med EkonomiMolnet Sverige AB så kan vi fokusera fullt på utveckling och slipper lägga tid på administration och bokföring. Det har också blivit betydligt billigare för oss då vi kan lägga den tiden vi hade lagt på administration på att istället generera intäkter till verksamheten. Det är också väldigt skönt att slippa pappershantering då allt sköts digitalt.

AkvarieVäxten Sverige AB

Webbhandeln med Sveriges största utbud av akvarieväxter. Importerar varor både inom EU och utanför EU. Har både eget lager och tillämpar även droppshipping.

Mikael Karlsson är delaktig i  både EkonomiMolnet Sverige AB och 

AkvarieVäxten Sverige AB där han sköter alltifrån Inköp till paketering, leverans och kundtjänst. Webbshopen är integrerad med Klarna och Swisch och med bokföringssystemet och givetvis med EkonomiMolnet Sveriges portal. 

AkvarieVäxten Sverige AB

Skärmklipp.JPG
Skärmklipp.JPG

Svenska Aero-Bilder AB

Svenska Aero-Bilder AB har sitt ursprung ifrån flygfotografering av hus, gårdar och övriga fastigheter ifrån hela Sverige, långt mer än 70 år tillbaka i tiden och ända till nutid. Idag används mest drönare. Tavlor tillverkar man fortfarande och kunden vill oftast ha motivet med fastigheten där hen eller föräldrarna växte upp. 

Pereric Öberg, Svenska Aero-Bilder AB

Sedan vi gick över till EkonomiMolnet Sverige AB har det blivit mycket mer flyt i vår verksamhet, vi hatar verkligen administration, den har minskat och vi har tex inte någon fördröjning med att vänta in fakturering i samband med leverans. Vi är tre delägare på olika platser så nu får alla en transparent och tydlig inblick i vår ekonomi och i realtid.

Att det blev så mycket billigare och att det var så mycket enklare att byta till EkonomiMolnet Sverige AB var mycket positivt och för att inte nämna servicen.

Svenska Aero-Bilder AB

Referenskunder: Nyheter

LILLA FÖRETAGET

Löpande bokföring

Löneadministration

Arbetsgivardeklaration

Momsdeklarering

Årsbokslut

Företagets Inkomstdeklaration

Enklare råd & bollplank

från 995 Kr/ mån*

*Lilla företaget 0-2 anställda

Hyresavisering

Digitalportal med mobilapp för boende och styrelsen

Medlemsregister & Pantregister

Löpande bokföring

Momsdeklaration

Årsbokslut

Inkomstdeklaration

Kontrolluppgifter KU55 för sålda bostadsrätter

Enklare råd och bollplank.

2 995 Kr/mån*

*Prisexempel 20 lägenheter

SKRÄDDARSYTT

Offert lämnas på allt inom

ekonomiadministration, affärsutveckling och

personaladministration 

för företagare och föreningar,

stora som små.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

bottom of page