top of page

Redovisning & Bokföring

När du behöver hjälp med redovisning och bokföring finns EkonomiMolnet här för att hjälpa dig. Med oss får du och ditt företag en professionell och pålitlig tjänst som ni alltid kan känna er trygga med. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål och anpassar mängden hjälp utifrån det ni har behov av. Tillsammans tar vi ert företag till nya höjder.

Analysera data
Business Handshake
Uppgifter om en styrplatta

Vad är redovisning?

Vår redovisningsekonom hjälper dig och ditt företag genom att hålla reda på er ekonomiska situation. Vi sköter sammanställning och dokumentation samt övervakar era finanser, så att ni istället kan lägga allt ert fokus på företagets utveckling.


Vårt ansvar är att dokumentera intäkter, utgifter samt övervaka er ekonomiska status. Vi ser självklart till att allt sker på ett korrekt sätt och är alltid uppdaterade på ändringar i regelverk och lagförslag. Med oss i täten är du och ditt företag alltid i goda händer. 

Varför är det viktigt med bra bokföring?

När du startar ett företag har du alltid en skyldighet att bokföra dina inkomster och utgifter. Enligt Skatteverkets krav ska ett företag alltid kunna redovisa sin verksamhet och dess ekonomiska status.


Att bokföring och redovisning sker på rätt sätt är en förutsättning för att företaget ska utvecklas i rätt riktning. En inkorrekt bokföring kan dessutom leda till bokföringsbrott. Vi på EkonomiMolnet ser till att ni alltid har en aktuell bild av företagets ekonomi och hjälper er verksamhet att växa. 

Löpande bokföring

Vi vet att det inte alltid lätt att hinna med både affärer och bokföring som företagare. Sitter man inte på kunskapen sedan tidigare kan det även ta lång tid att sätta sig in i regler och lagstiftning.


EkonomiMolnet har bred kompetens och mångårig erfarenhet av redovisning & bokföring, och tar mer än gärna hand om det åt dig. Vi sköter löpande bokföring, tar hand om kvitton, fakturor och andra underlag både fysiskt och digitalt, samt ser till att alla affärshändelser dokumenteras och verifieras. 

Redovisning & bokföring: Tjänster

LILLA FÖRETAGET

Löpande bokföring

Löneadministration

Arbetsgivardeklaration

Momsdeklarering

Årsbokslut

Företagets Inkomstdeklaration

Enklare råd & bollplank

från 995 Kr/ mån*

*Lilla företaget 0-2 anställda

Hyresavisering

Digitalportal med mobilapp för boende och styrelsen

Medlemsregister & Pantregister

Löpande bokföring

Momsdeklaration

Årsbokslut

Inkomstdeklaration

Kontrolluppgifter KU55 för sålda bostadsrätter

Enklare råd och bollplank.

2 995 Kr/mån*

*Prisexempel 20 lägenheter

SKRÄDDARSYTT

Offert lämnas på allt inom

ekonomiadministration, affärsutveckling och

personaladministration 

för företagare och föreningar,

stora som små.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

bottom of page