top of page

Våra tjänster

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster genom regelbunden dialog och goda kundrelationer. Med god erfarenhet och hög kompetens hjälper vi våra högt värderade klienter med en mängd olika skatte- och redovisningsfrågor. Vi skräddarsyr en plan för just era behov och vårt mål är alltid att hitta bästa möjliga lösning för dig och ditt företag.

Redovisning & bokföring

Låt oss ta hand om ekonomin så att ni kan lägga all er fokus och energi på företagets tillväxt. Vi sköter löpande bokföring och redovisning helt enligt era önskemål och anpassar vårt bistånd efter vilken slags hjälp ni har behov för. 


I vår portal får du snabb och tydlig överblick över din ekonomi i realtidsuppdaterade rapporter. Vi bokför utgifter löpande, redovisar ekonomisk utveckling och kommer med goda råd på vägen. För oss är god dialog och kundrelation en självklarhet.

Men with Calculator

Löneadministration

Är det något vi vet, så är det att lönehantering är tidskrävande och kan ta mycket energi. Speciellt om företaget är stort med många anställda. Här kan vi på EkonomiMolnet vara till stor hjälp. Från att ta om hela löneadministreringen till att sköta begränsade delar av er lönerutin. Omfattningen är helt upp till er. 


Ni kan alltid lita på att lönehanteringen går smidigt och problemfritt med oss i spetsen. Vi arbetar med hög kompetens och ser alltid till att era anställda får rätt lön i rätt tid. Att känslig information hålls konfidentiell är något som kan tas för givet. Med hjälp av oss och våra smarta programlösningar har rapportering och utbetalning av lön aldrig varit enklare. 

Skattedeklaration

Att skatter och deklarationer blir utförda på korrekt sätt är oerhört viktigt. Skulle det uppstå problem på skatteområdet kan det nämligen kosta en hel del.


Med många års erfarenhet hjälper vi dig att minimera skattemässiga risker samtidigt som vi jobbar för att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för dig och ditt företag. Allt för att ni ska få så mycket pengar som möjligt över till er affärsutveckling. Självklart håller vi oss kontinuerligt à jour med ändringar och lagförslag, så att du alltid kan känna dig trygg med att du betala rätt skatt. 

Calculator
Businessman

Bokslut & årsredovisning

Vi förstår om bokslut och årsredovisning är något som det bävas inför. Utöver löpande bokföring och redovisning, tar vi även gladeligen hand om företagets bokslut åt dig. Med oss får du alltid ett korrekt bokslut och årsredovisning som följer alla aktuella regler. Självklart hjälper vi även till med goda råd och lösningar, så att du får mer tid över till det du gör bäst; att ta hand om ditt företag. 


Vi håller oss uppdaterade på utvecklingen inom regelverk och lagstiftning så att du inte slösar tid och energi på att försöka förstå den komplicerade redovisningen. Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Våra tjänster: Tjänster

LILLA FÖRETAGET

Löpande bokföring

Löneadministration

Arbetsgivardeklaration

Momsdeklarering

Årsbokslut

Företagets Inkomstdeklaration

Enklare råd & bollplank

från 995 Kr/ mån*

*Lilla företaget 0-2 anställda

Hyresavisering

Digitalportal med mobilapp för boende och styrelsen

Medlemsregister & Pantregister

Löpande bokföring

Momsdeklaration

Årsbokslut

Inkomstdeklaration

Kontrolluppgifter KU55 för sålda bostadsrätter

Enklare råd och bollplank.

2 995 Kr/mån*

*Prisexempel 20 lägenheter

SKRÄDDARSYTT

Offert lämnas på allt inom

ekonomiadministration, affärsutveckling och

personaladministration 

för företagare och föreningar,

stora som små.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

bottom of page